Jelezzük, ha gond van

Lebbezzünk felfele!

Lebbezzünk felfele!

Ügyvédibiznisz

avagy az ellenállás értelmetlen

2020. január 21. - Lebbezzünk felfele!

Mi, ügyvédek, csúnyán lebuktunk. Vége! Az ellenállás értelmetlen, színt kell valljunk! Nem tudni még, hogy a püspök kevert-e össze egyikünket egy csótánnyal, vagy az MTI értett félre valamit, de egy biztos, komoly gond van velünk. Véget kell vetni a csótány biznisznek, s a talár reform örvén talán annak is eljött az ideje, hogy színt valljunk, s talár helyett - mindenféle lázadozást mellőzve - megmutatva igazi természetünket - csótánynak öltözzünk a tárgyalókban. Pedig milyen ravaszul kiterveltük a fondorlatos cselszövevényt: hogy spéci gyufásdobozokban csótányokat viszünk be a börtönökbe!

bo_rto_ncso_ta_ny.jpg

A mostani "nagy lebukás" legalább arra jó, hogy elejét vegyük a többi "biznisznek"! Éppen ideje leállítani a kórházi kártérítések kifizetését, a közigazgatási jogkörben okozott károk kifizetését, a kisajátítások kártalanítását és mindama bűnös űzelmeket, melyek során az ügyvédek az állam zsebéből kihúzott milliókkal bizniszelnek. Abba lehet hagyni a nyafogást a börtönviszonyok miatt is. Hát nem azért van valaki a börtönben, hogy rosszul érezze magát? Jogerős ítélet van arról, hogy szarul érezze magát! Az 56-os mártírok is ezt csinálták, meg a recski munkatábor lakói is.

Magam is elgondolkodtam már azon, hogy miként lehetne megszabadulni tőlünk, ügyvédektől. Eszembe is jutott egy kézenfekvő megoldás, de - valamiért - eddig még nem jött be. Azt kell tapasztaljam, hogy nem működik. Pedig ingyen van és pár másodperc alatt megvalósítható. Ne legyünk szemetek, s akkor semmi szükség nem lesz ügyvédekre, akik abból élnek, hogy az emberek bizalmatlanok és hülyeségeket csinálnak, nem ritkán rosszindulatúak és egymást kihasználják. De azért bizakodó vagyok, nyilván nem sokat kell már arra várni, hogy ne legyen szükség ügyvédekre! Úgy tippelem, hogy a jövő héten már nem lesznek jogviták és mindenki szépen békében meglesz egymással, senki nem fog elkövetni semmiféle turpiszságot, senkit igaztalanul nem fognak megvádolni semmivel.

Most aztán gondolodhatunk, hogy ki veszi meg tőlünk azt a rengeteg nyakunkon maradt csótányt! 

cso_ta_ny_02.jpg

Ha tetszett a cikk, osztod a nézeteimet, akkor oszd meg a cikket is! Ha érdekel, hogy mi minden miatt "lebbezünk felfele" kukkants be a blog-bejegyzés alatti cikk ajánlóba! Ha szeretnél csatlakozni azokhoz a jóravaló emberekhez, akiket ezek a témák érdekelnek, akkor IDE kattintva csatlakozhatsz a "Lebbezzünk felfele!" Facebook csoporthoz, sőt meghívhatod oda barátaidat, ismerőseidet is, amit előre is hálásan köszönök! 

Zeke Laci

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lebbezunkfelfele.blog.hu/api/trackback/id/tr7715420072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása